Hyr boende i Antibes

Om oss

Kära Gäster,

Många känner kanske igen oss från våra 12 år på det lilla rosa hotellet ”Petite Reserve Hotel” som fr o m den 1 november 2013 slog igen portarna eftersom fastighetsägaren har andra framtidsplaner.

Under årens lopp har vi jobbat parallellt med att ge våra hotellgäster alternativa boenden då hotellet varit fullbelagt. Och med bakgrund av den erfarenheten och kundkretsen vill vi gärna fortsätta att få hälsa er välkomna till Antibes, fast nu i en annan form – Petite Reserve Rental!

Vi har besökt och besiktigat alla våra fastigheter personligen och kan svara på alla eventuella frågor. Tveka inte att kontakta oss om du letar efter en viss typ av boende för din semester som inte matchar de alternativ som finns på hemsidan. Vi plockar fram alternativ!

Linda Sandborg har bott på Rivieran i tjugotre år och Christina Quick i tolv år. Under vår tid här har vi lärt känna denna underbara plats väldigt väl. Många stora konstnärer har genom tiderna sökt sig hit för att finna ljuset och avbilda de fantastiska vyerna. Har man varit här, förstår man vad de menar. Välkomna till Antibes!

Petite Reserve Rental är sedan januari 2014 ett svensk registrerat aktiebolag som ger dig som hyresgäst en ekonomisk garanti när du bokar ditt semesterboende i Frankrike.

 

P1110486